Yritys

EriKaihdin Oy

Olemme aurinkosuojien erikoisliike Joensuusta. Toimintaperiaatteemme on selvittää asiakkaan ongelma ja tarjota siihen juuri oikea ratkaisu – olipa kyseessä sitten lämmöntorjunta tai valaistuksen optimointi. Perustimme pienyrityksemme vuonna 2017 rikastuttamaan Pohjois-Karjalan aluetta uusilla ideoilla ja tuotteilla.

Kaihdinalan tuntemusta meillä on yhteensä lähes 30 vuotta. Pitkän ja monipuolisen tietotaitomme ansiosta osaamme auttaa niin viihtyisyyden lisäämisessä ja valaistuksen säätämisessä – kuin myös lämpötilan hallinnassa ja älyratkaisuissa.

Toimitamme tuotteita yrityksille, rakennusliikkeille ja yksityisasiakkaille. Kumppaneinamme toimivat Tamar, Ulvilan Kaihdin sekä Ruutu Kaihdin.

Arvomme

Palvelemme alusta loppuun saakka ihmisläheisesti aina suunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon. Osaamiseemme kuuluu tuotteiden valmistus, materiaalit, sekä tekninen puoli. Tärkeintä meille toiminnassamme on, että löydämme asiakkaalle sopivan ratkaisun oikeissa mitoissa ja sopivalla budjetilla.

Palvelemme rehellisesti ja avoimesti, kuunnellen ja kertoen, ihminen ihmiselle. Kerromme rehellisesti eri vaihtoehtojen risut ja ruusut ja takaamme, että löydämme sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä vuodesta- tai jopa vuosikymmenestä toiseen. Toimitamme kaihtimet, sälekaihtimet ja aurinkosuojat kuluttajille, yrityksille sekä rakennusliikkeille nopeasti, luotettavasti ja ilman välikäsiä. 

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Joensuun Kuurnankadulla, Ringringin rakennuksen sivustalla. Myymälässämme sijaitsee esittely- ja tuotantotilamme – piipahda tutustumaan tuotteisiimme ja samalla voimme jutella kuinka voisimme olla sinulle avuksi.