Tuotteet

Tarjoamme alan parhaiden valmistajien laatutuotteet kilpailukykyiseen hintaan ammattilaisen suunnittelemina ja paikalleen asentamina.

 

terassimarkiisit

Ulkopuoliset aurinkosuojat: Katosmarkiisit, terassimarkiisit, terassimarkiisit kasetilla, ikkunamarkiisit, erilliset markiisisaarekkeet, Zip-verhot, Bip-verhot.

rullaverhot

Rullaverhot: Pimentävät, ei pimentävät, screenkankaiset, erikoiskankaiset, koteloidut ja sivukanaalimallit. Täysin pimentävät. 3 väriä mekanismeissa.

Pystylamelli

Pystylamellit: One Touch kepillä toimivat, sekä ketju ja narukäyttöiset, Laaja kangasmallisto. 3 väriä mekanismeissa.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet: Laaja mallisto, 16-25-35-50mm säleellä. 16-25-35mm ikkunan väliin asennettavissa. Perinteinen sekä Integroitu Safiiri säädin. Noutotoimitus (25mm) jopa 48h sisällä.

Kangasvekkikaihdin

Kangasvekkikaihtimet: Laaja mallisto, yksikankaiset, Duette tuplakankaiset, tupla Duette kankaiset sisustuskaihtimet ja pimentävät mallit.

Verhotanko

Verhotangot ja kiskot: Hasta verhotangot, verhokisko mallisto yksi ja kaksi uraisena, sekä etulauta malleina. Suihkuverhokiskot sekä yksi uraiset taivutettuna.

Zepra-kaihtimet

Tuplakangas sisustusverhot: Näyttävät Zebra- sisustuskaihtimet, verhoilla saat puolet näkymästä näkyviin tai koko valoaukon piiloon.

Parvekeverho ratkaisut: Parvekelasitukseen kiinnitettävät säleverhot, helppo käyttää. Kangasvekkiverhot, helppo pitää puhtaana. Screenverhot auringon ja lämmönsäätelyyn, maisemaa menettämättä. Screenverhot kiinnitettävissä parvekkeen kattoon ja sivusiirtokiskoon.

Hyttyspuitteet

Hyttyspuite ja ristikot: Kodin ikkunoihin toimivat suojaukset hyttysille sekä näyttävät ristikot ikkunoiden koristeeksi. Neljä väriä.

EriKaihdin Oy

EriKaihdin Oy on aurinkosuojien erikoisliike, jolla on kivijalkamyymälä Joensuun Kuurnankadulla.

Käytämme markkinoinnissa KaihdinMestari Joensuu tuotemerkkiä ja tuotteemme valmistetaan suurilta osin Porin vieressä Ulvilassa.

Meillä on yli 22 -vuoden kokemus aurinkosuojista ja pitkä kokemus siivousalasta, sekä oikeista siivoustarvikkeista aurinkosuojiin.

Meiltä löytyy myös vankka kokemus sähköalasta ja autamme alkumetreiltä saakka kaihtimiin tarvittavien sähköistyksien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tarjoamme laadukkaita kotimaisia Avainlipulla varustettuja tuotteita niin yksityisten, kuin yritystenkin tarpeisiin.

 

Aurinkosuoja Joensuu

AURINKOSUOJAT

Suomalaisen elämää voi helpottaa laadukkailla ja oikein suunnitelluilla aurinkosuoja tuotteilla.

Aurinkosuojaus luo tilasta viihtyisämmän ja tuo säästöjä estämällä lämpöenergian siirtymisen sisätiloihin. Ulkopuolelle asennetut lämpösuojat estävät tehokkaasti liiallisen lämmön siirtymisen sisätiloihin. Sisäpuolelle asennettu aurinkosuoja puolestaan antaa mahdollisuuden säädellä tilan valaistusta kätevästi.

Oikein valitulla aurinkosuojauksella voi saada aikaan isoja säästöjä, kun tilan jäähdytyskustannukset jäävät huomattavasti pienemmiksi. Kunnolla suunniteltu ja toteutettu aurinkosuojaus myös osaltaan vähentää talven lämmityskuluja.

Moottoroitu kaihdin

MIKSI MOOTTOROITU KAIHDIN?

Moottoroidut kaihtimet helpottavat niiden käyttäjän elämää. Moottoroinnilla saat kaikki ratkaisut lähemmäksi käyttäjää ja voit käyttää niitä monenlaisilla säätimillä. Moottoroidut kaihtimet saat melkein kaikkiin tiloihin paikasta ja koosta riippumatta. Pyydä meiltä tarjous moottoroiduista kaihtimista, niin varmasti yllätyt vaihtoehtojen laajuudesta!

kaihdin logot