Sälekaihdin

Ulvilan Kaihtimen sälekaihtimet suojaavat kotisi ja toimiston tyylillä!

Sälekaihtimissa on ratkaisut koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Sälekaihtimen materiaalina on klassinen alumiini tai kotoinen puu.

Säleleveyksiä on neljä 16 mm - 50 mm.
Värillä on väliä. Vaihtoehtoja on paljon. Narut, ylä- ja alalistat saadaan kaikki sopimaan sävy sävyyn.
Säätimet saadaan piiloon ikkunapuitteisiin. Kaikki on otettuhuomioon. Ohjauksellakin on vaihtoehtona joko manuaali tai motorisoitu.

Sälekaihdin hankinta kannattaa harkita tarkoin - Joensuussa autamme oikean valinnassa.
Teemme sälekaihtimia myös itse silloin kun tarvitset nopeita toimituksia esim. kerrostaloihin, rivitaloihin tai omakotitaloihin. Pyrimme vastaamaan tarpeeseen välittömästi. Soita!

EriKaihdin Oy

EriKaihdin Oy on aurinkosuojien erikoisliike, jolla on kivijalkamyymälä Joensuun Kuurnankadulla.

Käytämme markkinoinnissa KaihdinMestari Joensuu tuotemerkkiä ja tuotteemme valmistetaan suurilta osin Porin vieressä Ulvilassa.

Meillä on yli 22 -vuoden kokemus aurinkosuojista ja pitkä kokemus siivousalasta, sekä oikeista siivoustarvikkeista aurinkosuojiin.

Meiltä löytyy myös vankka kokemus sähköalasta ja autamme alkumetreiltä saakka kaihtimiin tarvittavien sähköistyksien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tarjoamme laadukkaita kotimaisia Avainlipulla varustettuja tuotteita niin yksityisten, kuin yritystenkin tarpeisiin.

 

Aurinkosuoja Joensuu

AURINKOSUOJAT

Suomalaisen elämää voi helpottaa laadukkailla ja oikein suunnitelluilla aurinkosuoja tuotteilla.

Aurinkosuojaus luo tilasta viihtyisämmän ja tuo säästöjä estämällä lämpöenergian siirtymisen sisätiloihin. Ulkopuolelle asennetut lämpösuojat estävät tehokkaasti liiallisen lämmön siirtymisen sisätiloihin. Sisäpuolelle asennettu aurinkosuoja puolestaan antaa mahdollisuuden säädellä tilan valaistusta kätevästi.

Oikein valitulla aurinkosuojauksella voi saada aikaan isoja säästöjä, kun tilan jäähdytyskustannukset jäävät huomattavasti pienemmiksi. Kunnolla suunniteltu ja toteutettu aurinkosuojaus myös osaltaan vähentää talven lämmityskuluja.

Moottoroitu kaihdin

MIKSI MOOTTOROITU KAIHDIN?

Moottoroidut kaihtimet helpottavat niiden käyttäjän elämää. Moottoroinnilla saat kaikki ratkaisut lähemmäksi käyttäjää ja voit käyttää niitä monenlaisilla säätimillä. Moottoroidut kaihtimet saat melkein kaikkiin tiloihin paikasta ja koosta riippumatta. Pyydä meiltä tarjous moottoroiduista kaihtimista, niin varmasti yllätyt vaihtoehtojen laajuudesta!

kaihdin logot