Pöhiskö aurinkoilmalämmitin

Mitä tekee?

Kuivattaa kylmillään olevien rakennusten sisäilmaa sekä tuottaa ilmaista lämpöä auringosta. Voidaan käyttää kesällä myös jäähdytykseen.

Miten tekee?

Puhaltaa auringon lämmittämää ilmaa sisätiloihin. Jäähdytyksessä ilmaa puhalletaan sisätiloista poispäin.

Missä tekee?

Kesämökillä, kotona, varastossa, vajassa, puuliiterissä....

Milloin tekee?

Toimii itsenäisesti silloin kun aurinko pääsee paistamaan esteettömästi tuotteeseen. Ei tarvitse muuta ulkoista virtalähdettä. Parhaimmillaan kevät/syksy aikaan, ilman ollessa ulkona nollan tuntumassa, jolloin Pöhiskön tuottama lämpö saadaan hyödynnettyä parhaiten.

Tekniset tiedot

Max. lämmitettävä ala: 40 m2
Mitat mm (syv.*lev.*kork.: 117x627x1027
Paino: 15 kg
Max. ilmanvirtaus: 127 m3/h
Max. Lämmitysteho: 500 W
Läpiviennin halkaisija: 125 mm

Toimitussisältö

Lämmitin, puhallin, aurinkopaneeli, On/Off katkaisija, läpivientiputki D125L400mm, tuloventtiili sisälle, 4kpl. 8x40mm kansiruuveja seinäkiinnitystä varten.

 

Pöhiskö
pöhiskö
Pöhiskö
Pöhiskö
Pöhiskö
Pöhiskö

EriKaihdin Oy

EriKaihdin Oy on aurinkosuojien erikoisliike, jolla on kivijalkamyymälä Joensuun Kuurnankadulla.

Käytämme markkinoinnissa KaihdinMestari Joensuu tuotemerkkiä ja tuotteemme valmistetaan suurilta osin Porin vieressä Ulvilassa.

Meillä on yli 22 -vuoden kokemus aurinkosuojista ja pitkä kokemus siivousalasta, sekä oikeista siivoustarvikkeista aurinkosuojiin.

Meiltä löytyy myös vankka kokemus sähköalasta ja autamme alkumetreiltä saakka kaihtimiin tarvittavien sähköistyksien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tarjoamme laadukkaita kotimaisia Avainlipulla varustettuja tuotteita niin yksityisten, kuin yritystenkin tarpeisiin.

 

Aurinkosuoja Joensuu

AURINKOSUOJAT

Suomalaisen elämää voi helpottaa laadukkailla ja oikein suunnitelluilla aurinkosuoja tuotteilla.

Aurinkosuojaus luo tilasta viihtyisämmän ja tuo säästöjä estämällä lämpöenergian siirtymisen sisätiloihin. Ulkopuolelle asennetut lämpösuojat estävät tehokkaasti liiallisen lämmön siirtymisen sisätiloihin. Sisäpuolelle asennettu aurinkosuoja puolestaan antaa mahdollisuuden säädellä tilan valaistusta kätevästi.

Oikein valitulla aurinkosuojauksella voi saada aikaan isoja säästöjä, kun tilan jäähdytyskustannukset jäävät huomattavasti pienemmiksi. Kunnolla suunniteltu ja toteutettu aurinkosuojaus myös osaltaan vähentää talven lämmityskuluja.

Moottoroitu kaihdin

MIKSI MOOTTOROITU KAIHDIN?

Moottoroidut kaihtimet helpottavat niiden käyttäjän elämää. Moottoroinnilla saat kaikki ratkaisut lähemmäksi käyttäjää ja voit käyttää niitä monenlaisilla säätimillä. Moottoroidut kaihtimet saat melkein kaikkiin tiloihin paikasta ja koosta riippumatta. Pyydä meiltä tarjous moottoroiduista kaihtimista, niin varmasti yllätyt vaihtoehtojen laajuudesta!

kaihdin logot